Retelistica

Informația a debutat ca zvon, fără a fi confirmată pe site-ul RCS-RDS, dar uite că în cele din urmă a sosit și comunicatul de presă cu toate detaliile. Abonamentele de internet fix primesc reduceri ce ajung până la 10 lei. 

Cred că este o ajustare făcută și în contextul în care cu TVA-ul redus de la 24% la 20% te alegeai cu niște costuri ajustate într-un mod mai greu de prins prin contabilitate.

oferta-internet-fix-RCS-RDS-2016

Mențiune importantă:

Clienţii existenţi vor putea să beneficieze de noua ofertă dacă solicită schimbarea tipului de serviciu furnizat în prezent sau dacă îşi prelungesc contractul de servicii de internet fix Digi Net cu 12 sau 24 de luni.

RCS-RDS a adus și două oferte noi pentru internetul mobil prin modem USB. Să vedem și reacția concurenței.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.