Diverse

Este clar că pandemia COVID-19 a schimbat piaţa alimentară şi non alimentară, iar dacă în urmă cu 3 ani nu exista nicio platformă online de livrare produse alimentare şi nealimentare la domiciliu (sau dacă exista avea un impact nesemnificativ), astăzi piaţa creşte într-un ritm galopant, în ultima lună fiind lansate trei noi platforme: Freshful by eMAG, Grovy, iar mai nou Bolt Market.

Noul serviciu va putea fi accesat direct din aplicaţiile Bolt Food pentru Android şi iOS şi va beneficia de livrare rapidă din stoc propriu.

Pregătirea comenzilor și livrarea produselor se face din puncte de lucru plasate strategic în interiorul orașelor, aproape de locurile în care clienții trăiesc, muncesc și își petrec timpul liber. Prin această rețea de microdepozite, Bolt Market va asigura viteză de livrare și prospețime pentru produsele comandate.

 „Lansăm Bolt Market – serviciul de vânzare și livrare rapidă a produselor de larg consum – deoarece clienții noștri aleg din ce în ce mai des soluții rapide și accesibile pentru o viață mai simplă, confortabilă și sigură. Acest mod nou de a cumpăra, chiar de a trăi, a creat o piață locală cu mare potențial și multe alternative, fapt care face intrarea noastră pe acest segment și mai interesantă.

Am decis să lansăm noul serviciu datorită experienței și competențelor noastre în operațiunile de livrare și logistică, dar și datorită infrastructurii IT pe care o avem deja la dispoziție. Adăugăm la toate acestea și baza de utilizatori a platformelor noastre, care folosesc deja Bolt pentru transport și Bolt Food pentru livrare de mâncare, și curierii existenți care lucrează deja pentru noi. Toate aceste atuuri vor face ca Bolt Market să se dezvolte rapid, în beneficiul tuturor actorilor din ecosistemul nostru: clienți, curieri, parteneri și furnizori.

Ne propunem ca în urma finalizării primei etape de expansiune să putem livra comenzile plasate în 15 minute pentru cea mai mare parte a clienților noștri. Sortimentația va acoperi toate principalele grupe de produse precum fructe, legume, produse congelate, băcănie, brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

Serviciul Bolt Market are multe puncte comune cu serviciile aplicației Bolt Food. Utilizatorii care au deja instalată aplicația, trebuie doar să caute categoria „Magazine” – unde vor vedea lista magazinelor disponibile – să selecteze magazinul dorit, să plaseze o comandă online și să confirme adresa de livrare. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Plățile se realizează online, prin card bancar.’’ se arată în comunicatul oficial al companiei.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.