Diverse

Bolt Business anunţă lansarea în România a aşa numitelor „Cupoane de călătorie”. Cu aceste cupoane companiile pot împărți sau acoperi integral costul unei curse cu clienții, partenerii sau angajații lor. Cupoanele au ca scop sprijinirea companiilor cu nevoi specifice de călătorie.

Cum funcţionează sistemul cu cupoane ?

Atunci când un client Bolt Business emite un cupon, persoana care efectuează călătoria va primi un cod prin e-mail, pe care îl poate copia și introduce în aplicația Bolt. Clienții au posibilitatea de a alege dintre următoarele tipuri de cupoane:

  • Cupoane nelimitate: persoana care primește cuponul poate efectua un număr nelimitat de curse, într-un interval financiar prestabilit;
  • Cupoanele procentuale oferă un procent stabilit de reducere la o cursă până la o anumită sumă. De exemplu, o reducere de 25% la o cursă care nu costă mai mult de 30 de lei;
  • Cupoanele cu sumă fixă acoperă o sumă stabilită, de exemplu o reducere de 25 de lei la o călătorie.

Cupoanele pot fi utilizate pentru orice tip de călătorie de afaceri Bolt Business. Pentru a sprijini nevoile de călătorie, clienții au control deplin atât asupra nivelului de reducere acordat, cât și a momentului în care călătorii pot răscumpăra cupoanele. Clienții Business pot vedea câte cupoane au fost răscumpărate sau utilizate, iar datele din contul de administrare Bolt Business pot fi exportate pentru a simplifica raportarea și facturarea.

Acest serviciu ar putea avea ceva succes în zonele urbane aglomerate, în cadrul corporaţiilor cu foarte mulţi angajaţi (companiile le-ar putea introduce ca pe o nouă modalitate de bonusare).