Arhiva-Resurse

Am testat o pereche de boxe similare, de tip 2.1 – SW-G2.1 1250. Le-am făcut review și au constituit premiu pentru unul dintre primele noastre concursuri. Am avut ocazia să le testez pe o perioadă mai lungă, de peste o lună de zile. M-au impresionat și asta în contextul în care costau sub 210 lei.

Genius recidivează în sens pozitiv cu un sistem și mai puternic, de tip 5.1. Fiecare satelit aduce 10 W RMS și subwoofer-ul plusează cu 30 W RMS. Se ajunge la 80 W RMS, destul de puternic pentru un apartament la bloc. Prețul de referință va fi de 499 lei.

Aceste boxe au fost poziționate în gama GX, o gamă de gaming. Au fost realizate spre a se potrivi cu jocurile de tip RTS sau MMO. În pachet a fost inclusă o telecomandă ce permite selectarea modului de funcționare: 5.1, 2.0 / 2.1, modifică nivelul bass-ului sau volumul.

image001

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.