Arhiva-Resurse

Am testat o pereche de boxe similare, de tip 2.1 – SW-G2.1 1250. Le-am făcut review și au constituit premiu pentru unul dintre primele noastre concursuri. Am avut ocazia să le testez pe o perioadă mai lungă, de peste o lună de zile. M-au impresionat și asta în contextul în care costau sub 210 lei.

Genius recidivează în sens pozitiv cu un sistem și mai puternic, de tip 5.1. Fiecare satelit aduce 10 W RMS și subwoofer-ul plusează cu 30 W RMS. Se ajunge la 80 W RMS, destul de puternic pentru un apartament la bloc. Prețul de referință va fi de 499 lei.

Aceste boxe au fost poziționate în gama GX, o gamă de gaming. Au fost realizate spre a se potrivi cu jocurile de tip RTS sau MMO. În pachet a fost inclusă o telecomandă ce permite selectarea modului de funcționare: 5.1, 2.0 / 2.1, modifică nivelul bass-ului sau volumul.

image001

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.