Arhiva-Resurse

Am testat iPad Mini și mi-a lăsat o impresie pozitivă. Belkin a conceput o tastatură specială ce la se poate transforma și în smart cover / protecție împotriva zgârieturilor ce ajută a transporta tableta Apple în geantă sau rucsac.

Accesoriul Belkin pentru iPad Mini are un nume destul de elevat: FastFit Bluetooth Keyboard Case.

Cu toate că are numai 7 mm grosime, tastatura FasFit permite o experienţă a dactilografierii, asemănătoare cu cea la un laptop, dar este departe de masiva şi greoaia tastatură a unui computer” spune Jamie Elgie, Director de gestiune al produsului, la Belkin.

FastFit include o baterie de 200 mAh ce-i oferă o autonomie de până la 155h. Prețul său va fi de 345 lei. Include o serie de magneții ce permit fixarea de iPad Mini, are propriul mecanism de activare / dezactivare, oprește tableta când coperta este închisă.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.