Audio

Genius se pregătește să comercializeze boxele Genius SW-2.1 1800 în țara noastră. Este un sistem de tip 2-1 (două boxe și un subwoofer). Puterea totală urcă la 45 W RMS (sateliți de 3 inch, iar subwooferul ajunge la 6.5 inch).

Subwooferul este fabricat din lemn și întreg sistemul a fost gândit să imprime ideea de eleganță, stil. Să fie ușor de integrat în peisajul, cu ghilimelele de rigoare, unei case moderne. Se oferă control pentru bass și volum, accesoriu cu mufă pentru jack de 3.5 mm ce permite conectarea mai ușoară la PC, laptop, smartphone etc.

Cei 45 W RMS sunt suficienți pentru ascultat muzică într-un apartament fără a deranja pe cei din jur sau pentru partea de gaming.

Nu am găsit informații legate de preț și disponibilitatea exactă a sistemului audio Genius SW-2.1 1800 pe plan local.

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.