Diverse

În perioada sărbătorilor de Crăciun sunt rulate tot felul de promoții din partea magazinelor sau operatorilor telecom. Declarație oficială legată de oferta Cosmote de Crăciun în ediția pe 2013:

Beneficiile dublate permit clienților noștri să împărtăşească de două ori mai multe poveşti, mai ales în perioada sărbătorilor, bucurându-se astfel pe deplin de experiența telefoniei mobile, fără să își facă griji în privinţa costurilor. Mai mult, prin intermediul ofertei convergente cu Romtelecom, dovedim încă o dată că avem întotdeauna în vedere furnizarea celui mai bun raport calitate – preț atunci când proiectăm produsele și serviciile noastre”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segment Rezidențial România.

Oferta Cosmote pentru cartele preplătite:

– apeluri și SMS-uri nelimitate în rețea;

– beneficii duble pentru extraopțiunile Start Unlimited / 5 euro credit, Super Unlimited / 9 euro sau Premium / 9 euro.

– Super Unlimited = apeluri nelimitate în Cosmote, SMS-uri nelimitate la nivel național, 6000 de minute în Romtelecom, 350 de minute naționale / internaționale către rețele fixe și mobile din Uniunea Europeană, 200 MB trafic de date.

Oferta Cosmote pentru abonamente:

– Beneficii duble pentru cei care optează spre abonamentele Cosmote Free (număr de minute naționale și internaționale dublat către zona 1 pentru cei care aleg contract pe 24 luni);

– Trafic de date dublat pentru cei care aleg abonamentele Cosmote Free L și Cosmote Free XL;

– se menține traficul nelimitat în rețea, după consumarea volumului de date inclus lunar se trece pe viteza de 32 sau 64 Kbps în funcție de abonament, comunicare de voce nelimitata în rețeaua Cosmote sau către Romtelecom, SMS-uri nelimitat în rețea;

– 20% reducere pentru un abonament de date sau voce de la Cosmote dacă în același timp sunt activate unul din pachetele Variat, Extra sau Maxim de la Romtelecom până pe 15 ianuarie 2014. Reducerea de 20% se aplică atât abonamentului Cosmote cât și serviciului oferit de Romtelecom pe 12 luni la un contract semnat pe 24 luni.

Mai multe detalii pentru oferta Cosmote pe http://www.dubleazamagia.ro/.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.