Hardware

În luna mai a acestui an anunţam că cel mai mare distribuitor local IT&C, Network One Distribution (NOD), vrea să readucă în atenţia românilor marca de frigidere Fram (aceasta a fost produsă în perioada anilor 1960 – 1970).

Se pare că cei de la NOD s-au gândit la un concept mult mai complex, astfel că Fram este în fapt un brand pentru o gamă întreagă de electrocasnice. Vorbim de peste 30 de electrocasnice, de la combine frigorifice, frigidere, maşini de spălat rufe sau maşini de spălat vase, până la cafetiere, maşini de făcut pâine, fierbătoare, grătare electrice, espressoare sau aspiratoare verticale.

Sloganul noului brand va fi “Din trecut, în prezent” şi vor exita 4 game diferite: retro, clasic, color şi modern.

“Cand spui FRAM, spui retro-future. Spui design ergonomic şi tuşe elegante. Spui melanjul dintre trecut şi prezent, dar şi viitor care ştie să valorizeze trecutul, fără să-şi piardă gustul pentru inovaţie şi pentru mâine. Când dorinţa de regăsire a identităţii naţionale este un trend imposibil de ignorat, e important să încurajăm brandurile valoroase şi design-ul local, să demonstrăm că România este în continuare capabilă să creeze, să distribuie şi să comercializeze produse de calitate.”, a declarat Iuliana Stănculescu, Division Manager NOD – Divizia Electrocasnice.

Pentru un plus de seriozitate, brandul Fram beneficiază şi de o campanie legată de garanţie, astfel că oricare dintre electrocasnicele Fram achiziţionate până pe 31 decembrie 2021 beneficiază de o garanţie completă de 6 ani. Toate detaliile campaniei le găsiţi aici.

Electrocasnicele Fram sunt deja în ofertele câtorva retaileri din ţara noastră. Mai multe detalii despre produse găsiţi şi pe framelectrocasnice.ro

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.