Hardware

Cel mai mare distribuitor local IT&C, Network One Distribution (NOD), s-a specializat în readucerea la viaţă a brandurilor comuniste şi după succesul înregistrat cu Pegas şi Diamant, revine în atenţia românilor cu Fram – marca de frigidere produsă în anii 1960 – 1970.

Nu avem încă o lansare oficială, însă compania a înregistrat marca “Fram, din trecut în prezent”, semn că în perioada imediat următoare vom avea parte şi de o prezentare propriu-zisă. Reprezentanţii Network One Distribution (NOD) au confirmat mutarea: “NOD a dezvoltat o strategie de revitalizare a brandurilor istorice românești, precum Diamant și Pegas. Fram este parte din aceeași inițiativă si primul pas a fost să înregistrăm marca”.

Ca un scurt istoric, primele frigidere Fram au fost produse în România în 1961 la Întreprinderea de Mașini Electrice București. Ulterior producţia a fost mutată la Sadu în Gorj, iar ultimele frigidere sub brandul Fram au fost realizate în 1979. Din acest an producţia de frigidere din România a fost realizată în special sub marca Arctic.

Sursa: profit.ro

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.