Smartphone

În toamna anului trecut aflam că Honor intenţionează să revină oficial pe piaţa europeană, inclusiv în România. De atunci şi până în prezent nu au mai apărut modificări, însă iată că acum avem noutăţi.

Pe data de 5 mai Honor va organiza primul eveniment de presă din ţara noastră sub noul format. Vorbim de o conferinţă în care probabil se vor prezenta planurile companiei pentru România şi primele device-uri ce vor fi disponibile pe canal oficial.

Pe invitaţia de presă apar două smartphone-uri, astfel că ne aşteptăm la cel puţin două astfel de device-uri. Unul dintre modele pare a fi un membru al seriei Honor 30, de aici şi posibilitatea prezentării a mai multor telefoane. Mai multe detalii nu cunoaştem, însă le vom afla pe 5 mai.

Pentru a elimina orice urmă de îndoială, Honor nu mai este de ceva timp brand Huawei, acum este companie de sine stătătoare, astfel că toate smartphone-urile sale vor ajunge în România cu întreaga suită de aplicaţii Google.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.