Telefoane Mobile

Honor a ajuns pe locul 3 în China, pe sfârșit de octombrie a și anunțat smartphone-uri cu care se pregătește să abordeze piața europeană, iar acum avem informații legate de pregătirea unui birou local.

În urmă cu ceva timp, Honor avea filială locală și vânzările mergeau destul de bine. Între timp, Honor a ieșit de sub pălăria Huawei și este o companie de sine stătătoare.

Au crescut precum Făt-Frumos în China și acum au planuri de expansiune.

Înțeleg de la sursă că sunt discuții avansate în ce privește lanțul de distribuție și deschiderea unui birou local. Printre țările în care Honor se pregătește să revină în Europa sunt Marea Britanie, Franța, Germania, Italia și Spania.

Va fi interesat de văzut ce se întâmplă pentru că 2020 și 2021 au reprezentat debutul unor branduri noi pe plan local și mă refer aici la OPPO, Realme și Vivo. OnePlus a început să aibă o prezență mai solidă, iar acum Honor intră și el în joc.

Concurență mai mare = prețuri mai bune pentru clientul final (cel puțin la nivel teoretic).

Sursa: Connect.ro

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.