Televizoare

Nu ştiu câţi dintre voi cunoaşteţi, dar prin anii ’90 se comercializau televizoare sub brandul Nokia. Compania finlandeză a renunţat la acest business spre sfârşitul acelui deceniu şi s-a concentrat pe dezvoltarea şi vânzarea de telefoane mobile.

Din India aflăm însă că brandul Nokia va reintra pe piaţa televizoarelor. Vorbim de smart TV-uri ce vor avea o sonorizare JBL by Harman.

Important de menţionat este că televizoarele vor fi produse, vândute şi promovate sub brandul Nokia de Flipkart (Amazonul Indiei). Flipkart are un parteneriat similar şi cu Motorola, prima serie de televizoare Motorola TV fiind lansată în luna septembrie a acestui an

La momentul actual nu există alte informaţii legate de viitoarele televizoare Nokia, însă ţinând cont că sunt fabricate de Flipkart în India un lucru este sigur: acestea nu vor ajunge în Europa.

Sursa: fonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.