Accesorii inteligente

Veste bună pentru cei interesați de o brățară inteligentă la preț imbatabil. Brățara Prestigio costă 169 lei. Am văzut că la Carrefour au ales să o numească Prestigio PHCPED, pe alte site-uri și Prestigio o promovează sub denumirea de Prestigio Smart Pedometer.

Accesoriul Prestigio are o baterie de 70 mAh ce se încarcă în aproximativ 2 ore și ar oferi o autonomie de 7 zile, încorporează un display OLED ce afișează informații legate de distanța parcursă, numărul de pași, rezistă la contactul cu apa.  Cântărește 21 gr. și dispune de conectivitate prin bluetooth 4.0.

Se conecteză cu telefoanele și tabletele ce rulează de la iOS sau de la Android 4.3 Jelly Bean spre versiunile superioare de software.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.