Accesorii inteligente

Nu doar smartphone-urile Xiaomi 13T şi 13T Pro au fost lansate oficial în ţara noastră, ci şi brăţara inteligentă Xiaomi Smart Band 8. Aceasta a fost anunţată în China în primăvara acestui an şi iată că la aproape jumătate de an distanţă ajunge şi pe bătrânul continent.

Pentru un accesoriu destul de accesibil primim o sumedenie de caracteristici. Brăţara vine cu un ecran AMOLED de 1.62 inch cu rezoluție 192 x 490 pixeli şi rată de refresh la 60Hz, 326 ppi, luminozitate de până la 600 nits, protecție din sticlă pentru zgârieturi şi funcţia Always On Display. Brăţara vine cu peste 100 de feţe şi include o baterie de 190 mAh ce se încarcă complet în aproximativ 1 oră şi promite o autonomie de până la 16 zile, bluetooth 5.2 şi este rezistentă la scufundări (există certificare 5 ATM).

Device-ul ştie să măsoare ritmul cardiac, gradul de oxigenare al sângelui (include alertă în caz că saturaţia scade sub 90%), ciclurile de somn, cât şi calitatea respiraţiei din timpul somnului. Utilizatorul va putea să îşi ţină anumite evidenţe pentru stres, ciclul menstrual, sănătate şi activitate fizică (există peste 150 moduri de sport şi 13 moduri profesioniste de sport).

Xiaomi Smart Band 8 cântăreşte 27 de grame (fără curea) şi are următoarele dimensiuni: 48 × 22.5 × 10.99 mm.

Noua brăţară Xiaomi are un preţ recomandat în România de 249.99 lei şi este disponibilă pe negru sau auriu. Ulterior, dacă doriţi, vă puteţi cumpăra curele pentru asortare cu ţinuta.