Samsung Internet îl găsiți preinstalat pe smartphone-urile Samsung, dar și ca aplicație de sine stătătoare în Play Store. A strâns peste 1 miliard de descărcări.Samsung presupun că are planuri mari pentru browserul său, iar acum îl descoperiți și în magazinul de aplicații Windows. Ce ar fi la un moment dat să-l descoperim și în App Store, nu doar în Play Store și Microsoft Store?

Trebuie să aveți cel puțin Windows 10 pe laptop sau PC. Este dezvoltat pe Chromium și de aici suportul pentru extensiile din Chrome Web Store. Are Light și Dark Mode.

Are doar 130MB, iar experiența de utilizare este similară cu cea de pe smartphone-urile Android.

Ce îmi place la Samsung Internet?

Mă rog, îl folosesc ocazional. Are bara de căutare la bază de mai mult timp față de alte soluții similare. Aplică dark mode și la site-uri ce nu-l au disponibil (Gadget.ro), nu arată așa bine, dar există cumva și opțiunea asta. Și funcționează neașteptat de bine, consumă puține resurse etc.

Am încercat să instalez Samsung Internet din Microsoft Store și mi-au spus că pentru moment nu este disponibil în țara noastră. Presupun că vor extinde disponibilitatea în zilele și săptămânile următoare.

În aceeași ordine de idei, ce browser folosiți pe telefon și Windows?

În cazul meu, Chrome îl folosesc atât pe Windows, cât și pe telefon. Nu știu de ce, dar încetul cu încetul, experiența de utilizare este mai modestă și parcă îmi amintește așa vag de Internet Explorer ce la fel a căzut de pe un piedestal de lider.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.