Hardware

Prin seria Note 10 a ajuns și Samsung să ofere telefoane mobile cu încărcare la 25 sau 45W, iar o baterie externă ce permite încărcare la 25W pe USB Type-C a ajuns a primi aprobările necesare din partea FCC.

Este o baterie de 10000 mAh ce permite alimentarea cu energie la 25W, în fotografia realizată de FCC se observă două porturi USB type-C. Presupun că unul dintre ele este pentru încărcarea acumulatorului și altul pentru alimentarea cu energie a unui dispozitiv compatibil (probabil, se încarcă tot la 25W).

Se observă la exteriorul acumulatorului și un pad de încărcare wireless (probabil, la maxim 15W).

Cea mai rapidă baterie externă testată a fost de la Huawei – alimenta la 22.5W. Cred că s-a bătut puțin pasul pe loc și mi-aș fi dorit să văd că bateriile externe țin pasul cu încărcare rapidă de pe smartphone-urile premium. Nu știu nicio baterie care să alimenteze dincolo de granița a 30W, dar mă puteți corecta în secțiunea de comentarii.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.