Hardware

Prin seria Note 10 a ajuns și Samsung să ofere telefoane mobile cu încărcare la 25 sau 45W, iar o baterie externă ce permite încărcare la 25W pe USB Type-C a ajuns a primi aprobările necesare din partea FCC.

Este o baterie de 10000 mAh ce permite alimentarea cu energie la 25W, în fotografia realizată de FCC se observă două porturi USB type-C. Presupun că unul dintre ele este pentru încărcarea acumulatorului și altul pentru alimentarea cu energie a unui dispozitiv compatibil (probabil, se încarcă tot la 25W).

Se observă la exteriorul acumulatorului și un pad de încărcare wireless (probabil, la maxim 15W).

Cea mai rapidă baterie externă testată a fost de la Huawei – alimenta la 22.5W. Cred că s-a bătut puțin pasul pe loc și mi-aș fi dorit să văd că bateriile externe țin pasul cu încărcare rapidă de pe smartphone-urile premium. Nu știu nicio baterie care să alimenteze dincolo de granița a 30W, dar mă puteți corecta în secțiunea de comentarii.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.