Telefoane Mobile

Nu sunt prea multe smartphone-uri pliabile în momentul de față. Cele mai cunoscute sunt Samsung GALAXY Fold, Huawei Mate X și Motorola RAZR. GALAXY Fold îl găsiți și în România, Mate X în cantități mici pe canal neoficial și RAZR s-ar putea să-l vedem importat prin 2020.

OnePlus a dat un teaser fără prea multe informații. Noul dispozitiv urmează a fi anunțat în cadrul CES 2020, târg de tehnologie din Las Vegas ce va începe în doar câteva zile.

La bursa zvonurilor se spune că ar fi vorba despre un smartphone pliabil. Alte detalii nu sunt cunoscute în momentul de față. Nu se știe dacă soluția OnePlus amintește direct de smartphone-urile pliabile deja prezentate de Samsung, Huawei sau Motorola. Am observat că Motorola RAZR se bucură de apreciere, până la urmă pare a fi mai practic, iar GALAXY Fold 2 s-ar putea să meargă pe un sistem similar de pliere.

Mi se pare logic ca OnePlus în grupul BBK să fie primul brand cu un smartphone pliabil. Ei se concentrează strict pe telefoane mobile din segmentul premium.

Sursa: KoreaHerald.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.