TCL are în plan să lanseze un smartphone sub brandul Palm. Nu știu câți dintre voi își amintesc de brandul american ce avea telefoane mobile cu tastatură qwerty fizică și slider. 

Au intrat în portofoliul HP, iar de acolo pe repede înainte au ieșit din joc. webOS-ul preluat de LG pe televizoarele sale își are originile pe aici.

De ce spun că Palm Pepito este un telefon ciudat?

  1. Ar avea un ecran de doar 3.3 inch cu rezoluție la 720p;
  2. Baterie de…, 800 mAh.

Alte detalii: procesor Qualcomm Snapdragon 435, 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, Android 8.1 preinstalat.

Într-o lume a smartphone-urilor cu ecrane de la 5 inch în sus, TCL prin Palm își dorește să ne readucă la origini. Specificațiile hardware nu sunt neapărat rele, dar bateria de 800 mAh chiar și la un ecran de 3.3 inch cu rezoluție la 720p ni se pare destul de puțin. Pur și simplu, procesorul are nevoie de energie spre a rula sistemul de operare Android + aplicațiile aferente.

Suntem la bursa zvonurilor și trebuie să tratam aceste informații cu o doză de scepticism. Se pare că mutarea HMD Global cu Nokia a generat valuri, iar Lenovo cu Motorola, iar TCL cu BlackBerry și Palm încearcă să trezească nostalgii. Legat de Pepito, ar fi fost interesant sub ecran să se afle o tastatură qwerty fizică pe slider și, bineînțeles, măcar așa poate integrau un acumulator cu capacitate cel puțin dublă.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.