Telefoane Mobile

Google nu a declarat oficial că se ocupă de dezvoltarea unui smartphone pliabil, dar sunt multe zvonuri în piață pe această temă. Cele mai noi informații nu sunt pozitive, Google ar fi anulat comanda de componente, iar lansarea lui Pixel Fold ar fi amânată pe termen nedefinit.

Mă rog, cel puțin nu-l vom vedea lansat oficial până la sfârșit de 2021 și în prima parte a lui 2022.

 

Android 12L a fost conceput pentru smartphone-uri pliabile și tablete, iar un dispozitiv Google de tip pliabil ar fi arătat că vor să facă mai multe în această direcție și ar fi devenit o motivație suplimentară pentru alte companii ce produc smartphone-uri Android.

Am văzut că sunt mai multe scenarii pentru care Google ar fi renunțat la prezentarea lui Pixel Fold în viitorul apropiat:

  • componente ce sunt din ce în ce mai scumpe + stocuri insuficiente;
  • nu ar fi reușit să-l dezvolte astfel încât să facă o diferență importantă față de ceea ce găsim deja în piață;

Pixel Fold ar fi utilizat display-ul pliabil de 7.6 inci de la Samsung și camera foto și video cu specificațiile de la Pixel 5 (12 Megapixeli cu f/1.7 și OIS, ultrawide de 16 Megapixeli, LED flash, Pixel Shift, filmare 4K cu până la 60 fps etc).

Nu uitați că suntem la secțiunea bursa zvonurilor, iar informațiile prezentate nu sunt confirmate de către Google.

Credit foto: MacRumors
Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.