Telefoane Mobile

Au apărut mai multe informații legate de Google Pixel 6 și Pixel 6 XL. Jon Prosser este considerat o sursă de încredere, iar mai toate site-urile de tehnologie au preluat datele din articolul său.

Google Pixel 6 ar integra un display AMOLED de 6.4 inci, procesorul dezvoltat intern de către compania americană pentru seria Pixel, 8 GB RAM și 128 / 256 GB stocare, baterie de 4614 mAh, iar camera principală ar avea doi senzori: wide de 50 Megapixeli și ultrawide de 12 Megapixeli.

Pixel 6 Pro dispune de un display P-OLED de 6.71 inci de la LG, procesorul mai sus amintit (octa-core dezvoltat pe 5nm), 12 GB RAM și 128 / 256 / 512 GB stocare, trei senzori la camera principală: wide de 50 Megapixeli, tele de 48 Megapixeli și ultrawide de 12 Megapixeli, baterie de 5000 mAh.

Vor fi printre primele smartphone-uri cu Android 12, iar compania americană promite 5 ani de update software. Observați că și designul este complet diferit față de ce am primit până acum pe seria Pixel de la Google. Am observat că de-a lungul timpului au încercat să joace distinct față de trendurile din piață.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.