Tablete

HTC Flyer este singura tabletă a companiei taiwaneze pe care am avut ocazia să o văd la lucru. Să nu faceți miștor de review, la momentul respectiv aveam experiență zero în domeniu.

Se discută de ceva timp de o tabletă HTC înscrisă în programul Nexus. Device-ul are un rol important pentru HTC, i-ar readuce în liga bună a producătorilor de tablete. Fiind o tabletă din gama Nexus ar trebui să atragă prin raportul preț / specificații / experiență de utilizare. Totuși, făcând parte din programul Nexus și mai ales fiind vorba de un proiect HTC s-ar putea ca gadgetul să fie anulat în orice moment.

Câteva specificații cheie pentru tableta HTC au apărut în online: display de 8.9 inch cu rezoluție 2048 x 1440 pixeli, procesor NVIDIA Tegra K1 pe arhitectură 64-bit, 4 GB RAM, variantă cu conectivitate 4G / LTE, cameră principală de 8 Megapixeli cu LED flash, cameră frontală de 1.6 Megapixeli. Rulează Android L.

Denumirea așteptată a fi folosită pentru noua tabletă Nexus – HTC T1. Au fost și ceva code name-uri folosite în procesul de dezvoltare: Flounder și Volantis.

HTC are nevoie de o tabletă în portofoliul său, iar cu HTC T1 se pare că și-au făcut temele în mod conștiincios.

Sursa: GforGames.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.