Tablete

Mai sunt companii care se încumetă să lanseze tablete cu Windows 8.1. MSI a adus S100, tabletă cu procesor Intel Bay Trail de tip quad-core și rulează software-ul gândit de compania americană.

Câteva date cheie legate de MSI S100: display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor Intel Atom Z3740D quad-core, 2 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, miniHDMI, slot pentru cardurile microSD, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, baterie de 7500 mAH, cameră frontală de 2 Megapixeli.

Alături de MSI S100 sosește și o tastatură dock cu funcția de accesoriu ce transformă tableta în notebook și permite mai multe moduri de utilizare. Nu am nicio informație legată de preț și o eventuală disponibilitate în țara noastră.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.