Tablete

Mai sunt companii care se încumetă să lanseze tablete cu Windows 8.1. MSI a adus S100, tabletă cu procesor Intel Bay Trail de tip quad-core și rulează software-ul gândit de compania americană.

Câteva date cheie legate de MSI S100: display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor Intel Atom Z3740D quad-core, 2 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, miniHDMI, slot pentru cardurile microSD, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, baterie de 7500 mAH, cameră frontală de 2 Megapixeli.

Alături de MSI S100 sosește și o tastatură dock cu funcția de accesoriu ce transformă tableta în notebook și permite mai multe moduri de utilizare. Nu am nicio informație legată de preț și o eventuală disponibilitate în țara noastră.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.