Telefoane Mobile

Ce ziceţi de această ştire ? Cu toate piedicile puse de americani, Huawei continuă să vândă destul de bine, iar modesta lună aprilie a adus o victorie de etapă pentru producătorul chinez: Huawei a vândut mai multe smartphone-uri decât Samsung.

Cel puţin asta afirmă Neil Shah, vicepreşedintele Counterpoint Research. Acesta a confirmat într-un mail transmis celor de la gizmochina.com că în luna aprilie Huawei a avut la nivel global o cotă de piaţă de 19%, în timp ce Samsung s-a oprit la doar 17%.

Huawei

Chiar şi aşa, Huawei nu poate pune încă în pericol supremaţia celor de la Samsung. Procentajul bun obţinut de compania chineză vine într-un context cu adevărat nefavorabil pentru Samsung: Huawei vinde foarte bine în China, ţară care în luna aprilie îşi revenise cât de cât din criza generată de pandemie, în timp ce Samsung se descurcă excelent în ţări în care în luna aprilie totul a fost închis.

Rămâne totuşi de apreciat efortul celor de la Huawei de a merge mai departe, de a trece peste orice obstacol oricât de mic sau mare ar fi acesta.

Categorii: huaweisamsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.