Smartphone

Veste bună pentru cei interesați de un phablet Huawei pe diagonală mare. Au apărut mai multe detalii pe Weibo legat de Huawei Honor Note 10. 

Apropo de phablet, am folosit acest termen pentru Dell Streak 5 prin 2010 – 2011 (ecran de 5 inch cu rezoluție 480×800 pixeli). Honor Note 10 urcă la 6.9 inch și rezoluție 2K, mizează pe procesorul Kirin 970 de tip octa-core cu tehnologia GPU Turbo, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Camera principală ar folosi un senzor cu 2 x 16 Megapixeli și AI la pachet. Din imaginea ajunsă în online se vede că și în partea frontală are un senzor dual. Zvonurile inițiale spuneau că ar veni cu notch, dar acum se pare că un astfel de element nu este încorporat.

Cred că sunt șanse destul de mici să-l vedem lansat și în țara noastră. Are un ecran imens, iar asta este mai degrabă pe placul asiaticilor. Tabletele de 7 inch au cam dispărut din piață și vor face loc telefoanelor mobile cu diagonala în proximitate.

Sursa: Gizmochina.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.