Telefoane Mobile

Huawei pregătește un succesor al lui Ascend Mate 7. Se va numi Huawei Mate 8, se renunță la brandingul Ascend, iar specificațiile primesc un upgrade susținut. 

Adoptă un display cu rezoluție QHD, deși CEO-ul companiei a susținut că astfel de soluții nu oferă un beneficiu real, ci doar consumă acumulatorul în ritm accelerat. Poate vor spune că este utilă o astfel de rezoluție pe un display de peste 6 inch.

Huawei aduce un senzor de 20.7 Megapixeli din banca de organe a Sony, pentru camera principală de pe Mate 8, procesor Kirin 930 de tip octa-core dezvoltat de in-house, cititor de amprente, suport pentru trafic de date la viteze de până la 300 Mbps.

Mai multe detalii în viitorul apropiat, când Huawei Mate 8 urmează a primi un anunț oficial.

Sursa: GizmoChina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.