sisteme audio Philips Audio

Gibson Innovation, compania ce comercializează produse audio-video Philips în țara noastră, anunță trei noi sisteme audio Philips pentru împătimiții sunetului. Două dintre ele, Philips Fidelio E5 și Fidelio B5 se pot transforma foarte simplu din sisteme audio stereo în sisteme home cinema sourround.

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de sistem de sunet sourround, este să detașați părțile superioare/laterale ale boxelor frontale și să le așezați undeva în spatele vostru. Boxele utilizează tehnologia audio wireless brevetată, cu difuzoare care redau un sunet cu efect de învăluire care funcționează pe o frecvența unică, astfel nu riscați nicio interferență cu rețeaua electrică.

Ambele sisteme, Philips Fidelio E5 si B5, beneficiază de tehnologia Crystal Clear Sound care reproduce cu fidelitate și fără niciun fel de distorsiuni sursa sonoră. Sistemele sunt dotate cu tehnologie NFC (Near Field Communication) pentru conectare cu telefoanele inteligente și tabletele. Au decodor Dolby Digital încorporat care procesează toate cele șase canale de informații audio, iar Dolby Pro Logic II furnizează cinci canale de procesare a sunetului de la orice sursă stereo.

Al treilea sistem audio este reprezentat de Philips OTT2000, care este o reinterpretare contemporană a legendarului pick-up Philips AG4131 al anilor ’65. Chiar dacă poate părea un sistem de sunet de generație veche, Philip OTT200 dispune de tehnologii precum: conversie USB pentru înregistări MP3, o boxă de înaltă eficiență, platan echilibrat dinamic, posibilități de transmitere wireless a sunetului prin Bluetooth, radio FM digital cu posibilitate de memorare a posturilor preferate, redarea CD-urilor, conector audio-in.

Introducerea în memorie a melodiilor preferate de pe discurile de vinil este realizată în urma conversiei în format MP3 fără a fi folosit un calculator personal. Cu acest sistem puteți realiza chiar și înregistrări, la ore prestabilite, a unor programe de radio care vă interesează, iar acestea vor fi stocate automat pe dispozitivul USB.

Prețurile recomandate în România de către Gibson Innovation sunt următoarele:

Philips Fidelio E5 – 2999 de lei;

Philips Fidelio B5 – 3699 de lei;

Philips OTT2000 – 699 de lei.

Tag-uri: Philipssunet

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.