Tablete

Huawei pregătește lansarea tabletei Mediapad M5, a trecut testele FCC în SUA și anunțul oficial ar trebui să fie realizat în perioada imediat următoare. 

A fost rulat și un test în GeekBench 4, în Single-Core a obținut 1905 puncte, iar în Multi-Core a prins 6617 puncte. De acolo avem și câteva din specificațiile sale, o confirmare a ce se vehicula în mod inițial.

Specificații Huawei MediaPad M5;

  • diplay de 8.4 inch cu rezoluție 2560×1600 pixeli;
  • procesor Kirin 960 de tip octa-core, 4 GB RAM;
  • EMUI 6.0 bazat pe Android 8.0 Oreo (aici nu știu ce să zic – Huawei Mate 10 Pro cu Android 8.0 Oreo aduce interfața EMUI 8.0);
  • 4G cu modem LTE Cat.4, USB type-C, cititor de amprentă, difuzoare stereo.

Inițial se spune că ar fi lansată în cadrul CES 2018, acum se spune că ar putea ajunge la MWC. Nu cred că Huawei va investi în a avea stand la MWC + eveniment dedicat, doar pentru această tabletă (mai ales că lansarea lui P20, P20 Plus și P20 Lite se va realizat pe 27 martie). Cel mai probabil, vom avea un anunț succint din partea gigantului chinez.

Sursa: SlashLeaks.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.