Telefoane Mobile

Microsoft Lumia 940 XL a apărut într-un test de benchmark, iar principalele specificații hardware au ieșit la iveală, mai degrabă au primit o confirmare suplimentară. 

Noul smartphone al Microsoft urmează a folosi un display de 5.7 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, procesor Qualcomm octa-core/ cel mai probabil vor utiliza un Snapdragon 810, 1.5 / 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare, cameră de 17 Megapixeli capabilă a filma la rezoluție 4K și frontală de 5 Megapixeli ce filmează la 1080p.

Se mai vorbește de USB Type-C, scanner de retină și baterie de 3300 mAh. Lumia 940 XL va fi unul dintre primele telefoane ce rulează Windows 10 în versiune mobile.

Informațiile de mai sus trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism, un test de benchmark este foarte ușor de păcălit sau modificat. Detaliile complete sosesc atunci când Microsoft decide să prezinte phabletul de nouă generație.

Sursa: WinFuture.de

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.