Smartphone

ZUK Z1 este primul smartphone al companiei ShenQi ce este condusă de fostul vicepreşedinte Lenovo. Deşi la prima vedere brandul ZUK pare unul nou şi neajutorat, se pare că ZUK este mai mult un brand secundar al celor de la Lenovo care îi va oferi tot suportul necesar dezvoltării.

De la ZUK Z1 se aşteaptă să fie noul OnePlus One, adică un smartphone cu raport calitate-preţ imbatabil. Lansarea sa oficială se aşteaptă să fie făcută undeva în luna august, însă compania a dezvăluit câteva detalii despre acest device în cadrul unei şedinţe cu presa ce a avut loc în China.

ZUK Z1

Conform detaliilor furnizate, ZUK Z1 va dispune de un scanner de amprentă U Touch, baterie de 4000 mAh (sau mai mult), cameră foto de 13 megapixeli, 4G şi va rula Android 5.1.1 Lollipop. Chiar dacă nu este confirmat, preţul acestui smartphone nu va depăşi 300 de dolari.

Normal ar fi ca acest brand secundar să primească din partea Lenovo câteva update-uri software succesive pentru a câştiga puţin din încrederea utilizatorilor. Acest lucru nu ar trebui să fie foarte greu având în vedere colaborarea strânsă dintre Lenovo şi Google din ultima perioadă.

Sursa: gizchina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.