Telefoane Mobile

Motorola se pregăteşte să lanseze cea de-a doua generaţie a smartphone-ului Droid Turbo, un device foarte apreciat de cei care au intrat în contact cu el. Bateria de 3900 mAh, procesorul Snapdragon 805, camera foto de 20.7 megapixeli şi display-ul SuperAMOLED cu rezoluţie QHD au fost cele mai atrăgătoare aspecte pentru un telefon de mare succes în Statele Unite ale Americii.

Cum spuneam la început, Motorola Droid Turbo 2 este foarte aproape de a fi prezentat oficial peste ocean. Conform zvonurilor existente la ora actuală, smartphone-ul va dispune de un display de 5.5 inci cu rezoluţie QHD, de procesorul Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB RAM, 64 GB memorie internă şi o combinaţie cameră foto de 20 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli. Motorola Droid Turbo 2 va rula Android 5.1.1 Lollipop, însă va trece în prima parte a anului viitor la Android 6.0 Marshmallow.

Noul terminal Motorola va fi lansat la sfârşitul acestei luni în Statele Unite ale Americii, iar un prim preţ vehiculat este acela de 600 dolari.

Motorola Droid Turbo 2 2

Sursa: androidheadlines.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.