Telefoane Mobile

Motorola pregătește un alt smartphone mid-range – Edge Lite. De fapt, avem o întreagă serie Edge. Dacă se va bucura de succes comercial mă aștept să avem mai multe generații sub acest trademark.

Motorola Edge Lite nu va prelua ecranul curbat de la Edge și Edge Plus. Ecranul său ar fi de 6.7 inch cu rezoluție 2520×1080 pixeli, aspect 21:9, rată de refresh la 90Hz și cititor de amprentă integrat în display. Camera frontală este formată din 2 senzori: 8 Megapixeli și 2 Megapixeli pentru adâncimea de câmp.

Camera principală ar dispune de 4 senzori:

  • 48 Megapixeli;
  • 16 Megapixeli;
  • 8 Megapixeli;
  • 5 Megapixeli.

În ce privește tipul senzorilor, ne putem da seama că pentru cel de 48 Megapixeli = senzor wide, ar fi preluat de la Samsung. Pentru ceilalți senzori nu se știe exact ce funcții sunt îndeplinite (ultrawide, macro, tele etc).

La nivel hardware s-a optat pentru chipsetul Snapdragon 765, cu 4 sau 6 GB RAM și 64 / 128 GB stocare de tip UFS 2.1. Bateria ar fi de 4800 mAh cu încărcare la 18W, USB type-c, NFC, 5G. Rulează Android 10.

Prețul ce ar urma a fi practicat în Europa – 399 euro pentru modelul de bază cu 4 GB RAM și 64 GB stocare. Avem un rival pentru OnePlus Nord?

Sursa: XDA-Developers.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.