Telefoane Mobile

OnePlus Nord ar fi numele ales pentru mid-range-ul pregătit de către compania chineză. A primit certificare legată de încărcare din partea TUV Rheinland (alimentare la 30W).

OnePlus Nord ar integra un display OLED de 6.55 inch cu rată de refresh la 90Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 765G cu 12 GB RAM și 128 GB stocare. Rulează Oxygen OS dezvoltat pe Android 10. Camera principală ar dispune de 4 senzori ( 64 Megapixeli, ultrawide, macro + adâncime de câmp).

Acumulatorul ar fi de 4300 mAh cu încărcare de care discutam la început de articol – 30W (element specificat de-a lungul timpului la bursa zvonurilor și reconfirmat de către TUV).

Lansarea ar fi pregătită pentru iulie, iar prețul s-ar situa în jurul a 330 dolari în India (330 euro în Europa, în cel mai bun caz). Pe la 1600 lei cred că ar avea succes comercial, dar cred că trece de pragul a 2000 lei în România și alte țări europene.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.