Smartphone

Moto E4 și E4 Plus urmează a fi anunțate în perioada imediat următoare, iar mai multe detalii au ajuns în GeekBench 4. Sunt telefoane Android din categoria low-cost, deci nu trebuie să ne așteptăm la cine știe ce specificații. 

Specificații Motorola E4;

  • display cu rezoluție 1280×720 pixeli;
  • procesor MediaTek MT6737 de tip quad-core la 1.25 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare;
  • Android 7.0 Nougat;
  • 4G;
  • baterie de 2800 mAh.

În Geekbench 4 a obținut 551 în single core și 1514 puncte în multi-core. Moto E4 Plus are sosi cu acumulator de 4000 mAh.

Lenovo se pregătește să invadeze piața cu telefoane Android ieftine, pe lângă Moto E și Moto E Plus sunt așteptate și Moto C + Moto C Plus.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.