Smartphone

Motorola Moto G a ieșit în evidență la prima sa generație, atunci când Motorola se afla sub umbrela Google și au decis să lanseze un telefon low-cost cu raport preț / specificații atractiv și Android în stadiu nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică. 

Între timp, Motorola a trecut în ograda Lenovo, iar telefoanele Android cu preț de sub 20 euro 200 euro au răsărit precum ciupercile după ploaie. Pe blogurile și site-urile de specialitate au început să apară informații legate de Moto G în ediția pe 2015.

Motorola Moto G 2015 ar integra un display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core pe ARM Cortex-A53, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD. Ar rula Android 5.1 Lollipop, iar camera foto principală ar miza pe un senzor de 13 Megapixeli, 5 Megapixeli pentru camera frontală.

Vor fi mai multe capace interschimbabile pentru spatele smartphone-ului, deja au apărut modele la vânzare în oferta Aliexpress. De aici trag și concluzia că Moto G 2015 urmează a fi prezentat în viitorul apropiat.

Snapdragon 410, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare = mediocritate la maxim. Doar prețul să fie cel care să salveze Moto G în ediția pe anul curent.

Sursa: Nowhereelse.fr

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.