Telefoane Mobile

Nu știu de ce, dar am impresia că Nexus 6 nu va fi prezentat în 2014. Asta dacă Google se mai gândește să prezinte noua iterație din gama smartphone-urilor cu Android nativ. Totuși, circulă numeroase zvonuri.

Se pare că Motorola ar pregăti Nexus 6, iar o primă imagine a ajuns pe site-urile și blogurile tech din dot com. Mai degrabă cred că fotografiile respective ne arată un phablet Motorola cu Android fără modificări la nivel de UI (Moto G și Moto E au mers pe aceeași rețetă).

Ce specificații ar integra phabletul Motorola Nexus 6?

– display de 5.92 inch cu rezoluție QHD / 2560×1440 pixeli și 498 ppi;

– procesor Qualcomm Snapdragon 805 quad-core, Adreno 420 GPU, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD;

– Android L;

– cameră principală de 13 Megapixeli ce filmează 4K;

– baterie de 3200 mAh.

Motorola-Nexus-6

Lansarea lui Motorola Shamu / Motorola Nexus 6 ar fi programată a se desfășura în cadrul evenimentul de prezentare al Android L. Revin la ideea afirmată la început de articol. Nu cred că avem de-a face cu Nexus 6 ci mai degrabă cu un phablet al Motorola.

De ce susțin că în imagine nu se află Nexus 6?

Niciun alt smartphone din gama Nexus nu a copiat ca design vreun alt telefon. Nexus One, Nexus S, Samsung GALAXY Nexus, LG Nexus 4 și LG Nexus 5 au fost smartphone-uri cu linii de design originale 100%.

Sursa: Droid-Life.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.