Smartphone

OnePlus a ajuns un brand cunoscut într-un timp record și nu are rost să fac o divagație pe această temă. Interesant este că în GFXbench și-a făcut loc și un telefon pe care OnePlus îl are la stadiu de prototip. 

A și fost botezat de către presa de specialitate – OnePlus 2 Mini și la parcurgerea specificațiilor hardware pare a fi un terminal conceput să rivalizeze cu Sony Xperia Z5 Compact.

Specificații relevate de GFXbench pentru Sony Xperia Z5 Compact:

  • display de 4.6 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 810 de tip octa-core pe arhitectură big.LITTL, Adreno 430 GPU, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare;
  • Android 5.1.1 Lollipop;
  • 13 Megapixeli, capabilă să filmeze la rezoluție 4K și cameră frontală de 5 Megapixeli.

Astfel de informații trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism. Nu prea înțeleg de ce OnePlus ar veni cu un smartphone ce are specificații de top și display de 4.6 inch, în contextul în care piețe asiatice sunt ahtiate după telefoane cu display de la 5 inch în sus. Nișa pe care se află Sony Xperia Z5 Compact o consider a fi destul de îngustă, neofertantă.

OnePlus cu siguranță pregătește mai multe terminale pentru 2016, dar cred că OnePlus 2 Mini cu datele hardware de mai sus are o probabilitate foarte mică să fie confirmat oficial.

Sursa: SlashGear.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.