Telefoane Mobile

Până la sfârșitul lui 2016 vom avea cel puțin două telefoane Nokia din partea Foxconn. În luna mai, Microsoft a vândut divizia de telefoane ieftine  către FIH Mobile – divizie a Foxconn, pentru 350 milioane dolari. În această sumă a intrat și fabrica din Hanoi, Vietnam – 4500 de angajați. 

Foxconn se pregătește să intre pe piața de telefoane Android folosind brandul finlandez. Sunt multe zvonuri și le-am structurat în articolul de față:

  • cele două telefoane Nokia / Foxconn urmează a sosi în categoria premium, carcasă metalică și senzație de smartphone fabricat cu maximă atenție la detalii;
  • Android 7.0 Nougat;
  • certificare IP68 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful;
  • diferite dimensiuni ale display-ului: 5.2 inch și 5.5 inch, tehnologie OLED și rezoluție QHD / 2560×1440 pixeli;
  • Launcher-ul Nokia Z preinstalat;
  • inovație în domeniul camerelor foto și video, folosirea materialului Graphene.

Lansarea este așteptată a avea loc în ultima parte a lui 2016 sau în funcție de introducerea R&D-ului în produsul final s-ar putea să le vedem abia în Q1 2017.

Sunt informații ce trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism. Suntem pe tărâmul zvonurilor și nu al detaliilor concrete. Există interes în piață pentru un smartphone Nokia, dar dacă este doar un rebranding al altui produs s-ar putea ca efectul să fie zero în ce privește vânzările.

Sursa: NokiaPowerUser.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.