Diverse

OLX este cea mai mare platformă de anunțuri din țara noastră, iar mișcarea lor de a introduce plata anunțurilor pe nișa auto a stârnit valuri în urmă cu ceva timp. Au revenit între timp și oferă un anunț gratuit pe lună pe nișa respectivă. 

Și-au făcut temele de la precedenta mișcare, iar acum introduc mai multe soluții contra cost pentru agențiile imobiliare: pachete comerciale personalizate, platformă CRM pentru gestionarea ofertelor și un site dedicat exclusiv acestui sector.

Pentru persoanele fizice se păstrează gratuitatea, în limita a trei anunțuri gratuite la fiecare 30 de zile. Secțiunea imobiliare a OLX atrage 3.5 milioane vizitatori unici pe lună și sunt listate peste 173.000 de anunțuri noi la 30 de zile.

Mi se pare o mutare normală, faci bani prin intermediul nostru = plătești. În spatele OLX sunt investiți mari în publicitate, echipă, infrastructură etc.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: OLX

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.