Realme GT Neo5 a ajuns în secțiunea bursa zvonurilor de pe site-urile de tehnologie din dot com. Am compilat informațiile vehiculate până acum.

Specificațiile ce ar veni pe Realme GT Neo5 fac referire la:

  • procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1;
  • camera cu senzor wide de 50 Megapixeli cu modul Sony IMX890 și OIS;
  • încărcare pe fir la…, 240W.

Realme GT Neo5 primește un chipset puternic, cel mai puternic din 2022. De obicei, seria Neo făcea parte din categoria smartphone-urilor cu procesor mid-range și nu vârf de lance cu o generație în spate. Aparent, Realme se pregătește de o schimbare cu GT Neo5.

Sunt impresionat de viteza de încărcare ce pare desprinsă dintr-un alt film dacă facem comparație cu ce oferă Apple, Google sau Samsung. Companiile chinezești nu se tem să vină cu încărcare la peste 100W, în cazul de față de la cei 150W aduși în 2022 spre 240W în 2023.

Nu se știe nimic despre eventuala lansare a lui Realme GT Neo5. Cine știe, mă gândesc că MWC Barcelona ar putea reprezenta un loc bun pentru un debut internațional.

Imaginea recomandată este o randare și nu a sosit pe canal oficial de la Realme. 

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.