A trecut ceva timp de când am făcut o selecție de produse cu preț de până în 50 lei. Sper să găsiți chestii interesante prin listă.

1. Boxă portabilă Spacer de 3W 🔗

Este o boxă portabilă cu adevărat compactă

Sunt o sumedenie de boxe portabile cu preț de până în 50 lei, dar puține au note de peste 4 în evaluarea utilizatorilor, iar boxa Spacer de mai sus are evaluarea 4.5 din 16 review-uri.

Are 3W RMS, baterie de 300 mAh ce-i conferă autonomie de 2 – 3 ore, bluetooth 4.2 pentru conexiunea cu un smartphone. Dimensiunile sale sunt de 34 x 34 x 29 mm și cântărește doar…, 33 gr.

2. Card de memorie microSD Kingston de 128 GB 🔗

Îl poți folosi pe smartphone cu microSD, dar și la o cameră DVR auto etc

Are adaptor SD în pachet, capacitate de stocare de 128 GB și viteze de până la 100 MB/s la citire și 85 MB/s la scriere. Cardul în sine este fabricat în Taiwan, iar adaptorul în China. Ideea este că se potrivește pentru conținut tras în 1080p și nu în 4K.

3. Căști audio in-ear Xiaomi 🔗

Căști Xiaomi cu feedback bun de la cei ce le-au achiziționat

Dacă aveți un smartphone cu jack de 3.5 mm sau un player portabil pentru care căutați căști ieftine și bune, Xiaomi Mi Basic ar putera fi o alegere inspirată.

4. Lampă LED auto Baseus 🔗

Baseus are în portofoliu mai multe lămpi auto LED

Trebuie ținut cont că este o lampă LED auto ambientală și nu a fost conceput să citești la lumina sa. În prețul de mai sus au inclus 2 bucăți. Nota este 4 pentru că unele persoane nu au înțeles la ce se potrivește acest produs.

5. Rucsac Genesis 🔗

Este un rucsac înalt

Atrage atenția prin designul său, mai înalt față de orice alt rucsac ieftin pe care l-am văzut până acum, iar din imaginile aduse de către Genesis în pagina produsului aș zice că are materiale de bună calitate. Repet, la momentul în care scriu acest articol costă sub pragul a 50 de lei.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.