Tablete

Înainte de pandemia Covid-19 piața tabletelor intrase în totală derivă, vânzările erau aproape nesemnificative în lumea Android. Acum, după ce mulți dintre noi am cunoscut telemunca și școala online încă se mai practică, tabletele au dovedit că își mai pot găsi întrebuințare. Sigur, unii producători abia acum reușesc să vină cu propuneri în acest segment și s-ar putea să fie cam târziu.

Realme are deja în portofoliu o tabletă al cărui preț a ajuns să o transforme într-un best-buy și se pare că există în lucru și chiar aproape de lansare un model Mini.

Un dispozitiv Realme cu nume de cod RMP2105 a primit deja mai multe certificări. Una este de la o autoritate de reglementare din Thailanda, cealaltă din India, dar tableta a apărut și în baza de date Geekbench și a aplicației Camera FV-5.

Din toate sursele enumerate mai sus aflăm că ceea ce este cunoscut momentan drept RMP2105 ar putea deveni comercial Realme Pad Mini. Tableta ar urma să folosească chipset-ul Unisoc T616, ce integrează un procesor octa-core cu 2 nuclee ce rulează cu până la 1.95 GHz și alte 6 nuclee ce urcă până la 1.82 GHz. Acceleratorul grafic ar fi un Mali-G57, în timp ce memoria RAM ar urma să fie de 3 GB. În Geekbench, Realme Pad Mini ar fi obținut 363 de puncte pentru testul single-core, respectiv 1330 puncte la sesiunea multi-core.

Dintre specificațiile posibile mai amintesc sistemul de operare Android 11, camera principală de 8 Megapixeli și pe cea frontală de 5 Megapixeli, ambele cu aceeași deschidere f/1.8.

Ca de fiecare dată la rubrica Bursa Zvonurilor, vă recomand să tratați informațiile de mai sus cu o doză de scepticism, deși, de cele mai multe ori, datele s-au dovedit foarte aproape de realitatea ce a urmat.

Sursa : GizmoChina.com

Categorii: hardwaretablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.