Telefoane Mobile

Samsung GALAXY Fold 2 urmează a fi prezentat alături de seria Note 20, iar debutul comercial s-ar produce prin septembrie. Cel puțin acestea sunt informațiile vehiculate în online.

A apărut o primă randare cu ecranul principal. Marginile sunt mai mici, cel puțin așa mi se pare dacă fac comparația cu prima generație. Cea mai mare schimbare este legată de camera frontală, integrată în colțul din partea dreapta. Nu mai avem notch-ul intruziv de la prima iterație.

Samsung GALAXY Fold 2 – randare de la IceUniverse;

Samsung GALAXY Fold din prima generație avea 2 senzori pentru camera de la interior: 10 Megapixeli cu f/2.2 și 8 Megapixeli cu f/1.9. Al doilea senzor era adus pentru adâncimea de câmp.

Samsung GALAXY Fold – prim generație și notch-ul generos din colțul dreapta;

Sunt curios să văd ce specificații au adus. Se vorbește de un display pliabil de 7.7 inch și altul extern de 6.23 inch. Apropo, observați că nu au adus camera spre colț la maxim, au lăsat-o cumva puțin centrată spre mijlocul ecranului. Mă așteptam fie să o aducă spre colț, fie să o poziționeze central. Sunt curios de ce au ales să arate precum mai sus. Pe de altă parte suntem la rubrica bursa zvonurilor și un plus de scepticism nu strică.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.