Samsung GALAXY Watch3 este așteptat a fi anunțat în luna iulie, iar o sumă de informații au ajuns deja pe site-urile și blogurile tech internaționale. Avem și câteva imagini ce par desprinse direct din kitul de presă.

Nu se știe sigur dacă păstrează coroana rotativă pentru control, dar după cum sunt imaginile de mai sus înclin să cred că Samsung păstrează acest feature.

Noul smartwatch sud-coreean ar avea certificare 5ATM în ce privește rezistența la contactul cu apa, protecție Gorilla Glass DX pentru ecranul de 1.4 inch, GPS + certificare MIL-STD-810 (diferite teste și o certificare ce respectă standardele stricte ale armatei americane etc).

Alte specificații de pe GALAXY Watch 3: 1 GB RAM, 8 GB stocare, senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac și a presiunii din sânge, senzor ECG, conectivitate LTE. Rulează Tizen OS 5.5.

Modelul de 45 mm înglobează o baterie de 340 mAh, iar cea de 41 mm cu ecran de 1.2 inch are baterie de 247 mAh. GALAXY Watch 3 va fi prezentat în câteva săptămâni. Înclin să cred că debutează la pachet cu seria Note20, Fold 2 etc. Pe de altă parte, Samsung ar putea să-l lanseze și separat. Este un produs important, dar nu se compară cu seria de smartphone-uri.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.