Telefoane Mobile

Samsung pregătește GALAXY S6 Edge Plus pentru IFA Berlin în ediția pe 2015. Samsung GALAXY Note 5 urmează a primi un frățior cu display puțin mai mic. 

Primele detalii neoficiale legate de Samsung GALAXY S6 Edge Plus au și scăpat în online. Ar adopta un display Super AMOLED de 5.4 / 5.5 inch / 5.7 inch de tip curved edge screen în genul celui pus pe Samsung GALAXY S6 Edge, procesor Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core / hardware implementat pe LG G4, 32 GB spațiu de stocare, cameră principală de 16 Megapixeli cu stabilizare de imagine și capacitate de a filma în rezoluție 4K.

Bateria lui Samsung GALAXY S6  Edge Plus ar fi de 3000 mAh.

Cred că Samsung își face temele spre a lansa un smartphone pe 5.5 inch care să intre în luptă directă cu iPhone 6 Plus-ul pe care Apple urmează a-l lansa tot în septembrie.

Sursa: Sammobile.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.