Smartphone

Ştiu că sună cam aiurea această idee, mai ales că nici smartphone-urile pliabile actuale nu au ajuns încă la maturitatea necesară, dar producătorul sud-coreean ne-a dovedit că poate crea de unul singur nişe noi cu toate riscurile asociate.

La momentul acestui articol un smartphone triplu pliabil nu pare a avea mare potenţial, însă trebuie să existe pionieri, iar Samsung pare că va încearca o nouă aventură.

În cadrul CES 2022 compania sud-coreeană a venit cu două astfel de concepte: Flex G, device triplu pliabil cu pliere tip împăturire şi Flex S, dispozitiv triplu pliabil cu pliere tip acordeon sau litera S.

Conform lui Yogesh Brar, unul dintre cele două concepte de mai sus ar putea fi lansat comercial la sfârşitul acestui an. Mai multe detalii nu cunoaştem, însă cu siguranţă noul gadget va fi în acelaşi timp intrigant şi puţin ciudăţel.

În completarea acestui articol, acelaşi Yogesh Brar susţine că Samsung Galaxy S23 FE nu va exista, aspect pe care îl cam ştiam deja (de ceva timp se zvoneşte că Samsung a renunţat la modelul FE din seria flagship Galaxy S).