Telefoane Mobile

Chiar dacă este mult prea devreme pentru un zvon legat de Sony Xperia XZ3 (Sony Xperia XZ2 a fost anunţat anul acesta în februarie), acesta există şi vine din Japonia.

Sursa ne prezintă un smartphone echipat cu ecran de 5.7 inci cu rezoluţie FulHD+, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM, 64 / 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto duală (19 + 12 megapixeli), cameră frontală de 13 megapixeli, baterie de 3240 mAh cu Quick Charge 3.0, 10.1 mm grosime, 183 grame greutate şi Android 8.1 Oreo.

Nu cred că putem vorbi totuşi despre Sony Xperia XZ3, în cel mai fericit caz cred că este o versiune actualizată a modelului Sony Xperia XZ2 ce ar putea fi lansată undeva pe la sfârşitul verii. Ştim deja că Sony caută soluţii de îmbunătăţire a vânzărilor, iar un număr mai diversificat de terminale ar putea fi o variantă.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.