Smartphone

Sony pregătește lansarea noului său flagship, iar zvonurile au început să se intensifice. Un prim test de benchmark a relevat câteva din specificațiile lui Xperia Z4, iar câteva fotografii cu un prototip au ieșit la iveală. 

Sony Xperia Z4 ar încorpora procesorul Qualcomm Snapdragon 810 de tip octa-core pe arhitectură big.LITTLE cu 4 x ARM Cortex-A57 la 1.9 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 + Adreno 430 în rol de accelerator grafic. Hardware-ul este completat de 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare / din care 23 GB în mod real + slot pentru microSD de până la 128 GB.

Rulează Android 5.0 Lollipop cu interfața grafică a Sony.

Folosește un display de 5.1 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, cameră de 20.7 Megapixeli și cameră frontală de 5 Megapixeli. Are certificare IP68 pentru rezistența la apă în submersie, iar bateria lui Xperia Z4 ar fi de 3400 mAh.

Primele imagini ne arată un Sony Xperia Z4 fără vreo schimbare majoră în ce privește designul ( se merge pe linia clasică Xperia Z – Z1 – Z2 – Z3). Aș zice că are câteva puncte ce-l diferențiază de concurență și când spun concurență mă refer la Samsung GALAXY S6 și HTC One M9: folosește o baterie de amperaj mai mare, certificare pentru rezistența la contactul cu apa și praful.

Sursa: PhoneArena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.