Smartphone

Vivo vrea să aducă pe piaţă tehnologia de încărcare rapidă a bateriei la 200W, iar primul beneficiar al acestei caracteristici ar urma să fie smartphone-ul Vivo iQOO 10 Pro.

Informaţia a fost confirmată în ultima perioadă din mai multe surse, astfel că este destul de sigur că în vara acestui an (cel mai probabil în luna iulie) Vivo iQOO 10 Pro va deveni primul telefon din lume cu încărcare pe fir la 200W.

Ce înseamnă acest lucru ?

Surse din China susţin că device-ul va integra o baterie de 4800 – 5000 mAh, una care se va încărcare de la 0 la 100% în doar 12 minute. După doar 5 minute acumulatorul va fi încărcat la o capacitate de 70%. Sunt foarte curios cum au gândit cei de la Vivo această tehnologie şi cum au rezolvat problemele legate de uzură, risc de incendiu etc.

La nivel hardware, Vivo iQOO 10 Pro ar urma să fie echipat cu un display AMOLED LTPO cu rezoluţie 2K şi rată de refresh adaptivă (probabil 120 sau 144Hz), procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, până la 12 GB RAM, până la 512 GB spaţiu de stocare, difuzoare stereo, scanner de amprete ultrasonic, cameră foto potentă cu senzor wide de 50 Megapixeli şi OIS etc.

Sursa: sparrowsnews.com