Diverse

Am crezut inițial că Xerox a făcut o ofertă pentru divizia de imprimate și copiatoare a HP, dar uite că de fapt este vorba de achiziția întregului grup.

Xerox a fost un jucător mare din industrie, dar vremurile sale de glorie sunt de mult apuse. Nu știu dacă vă amintiți un episod în care Steve Jobs este introdus în laboratoarele Xerox și de acolo fură câteva idei pe care le va integra în produsele Apple.

Xerox este evaluat la 8 miliarde dolari, iar HP la 27 miliarde dolari. De aici și întrebarea, cine se află în spatele Xerox?

La bursa zvonurilor se vorbește de o bancă importantă ce ar credita o astfel de mutare. Mai fac rost și de ceva mărunțiș după ce-și vor vinde participația din parteneriatul Fuji-Xerox (mărunțiș = 2.3 miliarde dolari).

HP nu a făcut niciun comentariu pe acest subiect. Înțeleg că se află într-un proces de restructurare, peste 9000 de persoane urmează a fi concediate în 2020.

Sursa: ZDnet.com

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.