Xiaomi Redmi 3 Smartphone

Nu mai sunt multe zile până la prezentarea oficială a lui Xiaomi Redmi 3, dar aș vrea să descoperim împreună câteva dintre specificațiile ce se pare vor fi dezvăluite pe 12 ianuarie.

Cel mai interesant mi se pare că Xiaomi reușește să propună un corp metalic pentru smartphone-ul lor de bază. Dacă adăugăm în ecuație și bateria de 4100 mAh, procesorul octa-core Snapdragon 616, cei 2 GB de RAM, spațiul de stocare de 16 GB ce poate fi suplimentat cu încă 32 GB prin card microSD, atunci totul pare prea frumos ca să devină realitate. Ecranul va măsura 5 inci în diagonală și va avea rezoluție HD 1280 x 720 pixeli.

Până la urmă, astfel de specificații poate oferi oricine, mai important este prețul preconizat pentru Xiaomi Redmi 3: numai aproximativ 106 dolari. Acesta este prețul la care va putea fi cumpărat terminalul în China, direct de la producător. Cel mai probabil, magazinele chinezești ce livrează internațional vor afișa la început un cost de circa 140 – 150 de dolari, poate mai puțin la precomandă, urmând să-l ajusteze ulterior.

Vom reveni cu toate detaliile despre Xiaomi Redmi 3 imediat ce vor deveni oficiale.

Sursa: GizmoChina.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.